„Responsive“ i televizija online

Često se u današnje vreme susrećemo sa terminom „responsive“. Verujemo da ste se, kao i većina korisnika, koji nailaze na ovaj relativno nov termin zapitali šta on zapravo znači. „Responsive“ se vezuje za razne uređaje poput računara, tableta, mobilnih telefona, tv uređaja mogućnosti gledanja koje oni pružaju. Danas je neizostavan deo kreiranja web sajta, ali isto tako i prilikom gledanja drugih sadržaja poput serija, filmova, videa, emisija, koje su dostupne za gledanje online.

„Responsive“ ili prilagođeno svakom uređaju

„Responsive“ kao nov pojam nastaje kao reakcija na pojavu i sve veću prisutnost mobilnih telefona i tableta sa mogućnošću pristupa bežičnom internetu. Ranije ste mogli da gledate televizijski program isključivo preko tv uređaja ili preko računara, dok se to danas znatno promenilo.

Prednost prilagođevanja gledanja televizijskih kanala na bilo kom uređaju, jeste i oštrina slike koju reprodukuje uređaj na kojem se gleda, gde njen kvalitet ostaje potpuno nepromenjen.

Još jedna od prednosti koje pruža prilagođeno gledanje televizije na bilo kojem uređaju jeste svakako i mogućnost gledanja vaših omiljenih serija, emisija TV show – va i filmova, gde god se vi nalazili. Na ovaj način ćete biti u toku sa svim dešavanjima.

Mogućnost gledanja na više uređaja

Još jedna pogodnost koja se ostvaruje sa mogućnošću gledanja televizije na bilo kojem uređaju je svakako da se više nećete morati boriti sa ostalim članovima porodice oko daljinskog upravljača. Kako? Odgovor na ovo je sasvim jednostavan.

Postoje paketi koji u svojoj ponudi daju mogućnost gledanja televizije uživo na više uređaja istovremeno, čak i do četiri uređaja. Ukoliko izaberete neki od takvih paketa, sigurno ćete zadovoljiti potrebe svih članova vaše porodice.

Kratak rezime

Na osnovu gore navedenog, možemo izvesti prednosti „responsive“ televizije, odnosno prilagođenog gledanja televizijskih kanala svakom uređaju, a one bi izgledale ovako:

  • Mogućnost gledanja televizijskih kanala uživo, gde god da se nalazite

  • Mogućnost gledanja svojih omiljenih serija, filmova, emisija na bilo kojem uređaju – mobilni telefon, tablet, računar i tv uređaj

  • Mogućnost gledanja na više uređaja istovremeno

  • Kvalitet reprodukovane slike programa koje gledate uživo je isti kao i na tv uređaju

S toga, ne čekajte više, kontaktirajte nas i uplovite u šareni svet mogućnosti gledanja televizijskih kanala gde god da se nalazite i na kojem god uređaju poželite!

, , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *